Измината понуда: Посленди количини! Гамурозна, голема огрлица со австриски SWAROVSKI ELEMENTS кристали модел Grphic Fancy Stone боја Rosaline за само 2390 ден. Бесплатна испорака!

ден.2390

Вредност
ден.3390
Попуст
29%
Заштеда
ден.1000
Посленди количини! Гамурозна, голема огрлица со австриски SWAROVSKI ELEMENTS кристали модел Grphic Fancy Stone боја Rosaline за само 2390 ден. Бесплатна испорака! Посленди количини! Гамурозна, голема огрлица со австриски SWAROVSKI ELEMENTS кристали модел Grphic Fancy Stone боја Rosaline за само 2390 ден. Бесплатна испорака!

Што добивате

 • Со овој купон добивате eксклузивен накит:

  Огрлица со MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Graphic Fancy Stone, боја Rosaline:

  Димензии:

  - на кристалот: 15х19mm
  - на огрлицата: 16х30mm

  - должина на ланчето: променлива, од 42cm до 47cm
  - материјал на ланчето и привезокот; челик обложен со родиум со висок сјај


  - Добивате сертификат за автентичност.

  - Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.

  Подарувајте со стил или едноставно искористете ја оваа прилика да се почестите себеси со високо квалитетен производ!

  Гаранција: За секој купен производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

Услови за користење

 • - Добивате БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА до било која адреса во Македонија.

  - Поради многу ограничена залиха, задолжителна е резервација пред купување на 614 24 83 или 076 47 47 49

  - Пратките за Скопје ги добивате во рок од 1 ден, пратките во другите градови ги добивате во рок од 2 дена.

  - По купување на производот Ве молиме пишете ни e-mail на friend@wow.mk или SMS порака на мобилен 076 47 47 49 со следните податоци:

  (1) име и презиме
  (2) адреса за достава
  (3) селектирана боја на производот
  (4) контакт телефон (доставувачот ќе Ве исконтактира телефонски пред да Ви го донесе производот)

  - Количините се ограничени и се резервираат по принципот ПРВ НАРАЧАЛ - ПРВ ОПСЛУЖЕН.

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!
За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 02 614 24 83.Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.* Попустот е пресметан во однос на просечна малопродажна цена низ малопродажните објекти во Р. Македонија препорачана од увозникот.Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!
3D приказ на кристалот
codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0"

classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000">pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

.

Форум (0)

...

Податоци за трговецот

Посленди количини! Гамурозна, голема огрлица со австриски SWAROVSKI ELEMENTS кристали модел Grphic Fancy Stone боја Rosaline за само 2390 ден. Бесплатна испорака!

WoW Fashion Brands

(бесплатна испорака на Вашата адреса)

Скопје

Македонија

Добивај понуди на email

Дали би сакале да Ви испраќаме инфо за сите нови попусти и наградни игри директно на Вашиот e-mail ?

Други интересни зделки

Ви треба помош?

За се што ти е нејасно, секаква помош што ти е потребна пиши ни на friend@wow.mk или на Facebook и ќе ти одговориме во изненадувачки кратко време.

Следи не на Facebook