Активни понуди

Елегантен и модерен комплет сребрен накит од најновата колекцијана SWAROVSKI ELEMENTS, модел Spike боја Aurora Borealis за само 1880 ден. Бесплатна испорака!

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете...

1880,00 ден.

Вредност
3870,00 ден.
Попуст
51%
Заштеда
1990,00 ден.

Елегантен и модерен комплет сребрен накит од најновата колекцијана SWAROVSKI ELEMENTS, модел Spike боја Black Diamond за само 1880 ден. Бесплатна испорака!

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете...

1880,00 ден.

Вредност
3870,00 ден.
Попуст
51%
Заштеда
1990,00 ден.

Атрактивни сребрени обетки со SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Wing, боја Crystal Clear за само 1800 ден. Префинет, класичен и страствен кристал кој одговара на сечиј стил! Бесплатна испорака!

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете...

1800,00 ден.

Вредност
3720,00 ден.
Попуст
52%
Заштеда
1920,00 ден.

Атрактивни сребрени обетки со SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Wing, боја Aurora Borealis за само 1800 ден. Префинет, класичен и страствен кристал кој одговара на сечиј стил! Бесплатна испорака!

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете...

1800,00 ден.

Вредност
3720,00 ден.
Попуст
52%
Заштеда
1920,00 ден.

Атрактивни сребрени обетки со SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Wing, боја Silver Shade за само 1800 ден. Префинет, класичен и страствен кристал кој одговара на сечиј стил! Бесплатна испорака!

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете...

1800,00 ден.

Вредност
3720,00 ден.
Попуст
52%
Заштеда
1920,00 ден.

Единствени и неповторливи сребрени обетки со SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Cosmic, боја Crystal Clear за само 920 ден. Избор на два модели сребрена апликација. Бесплатна испорака!

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете...

920,00 ден.

Вредност
2120,00 ден.
Попуст
57%
Заштеда
1200,00 ден.

Романтична огрлица со SWAROVSKI ELEMENTS кристал модел Heart боја Indigo Blue за само 690 ден. Ограничени количини! Бесплатна испорака!

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете...

690,00 ден.

Вредност
1580,00 ден.
Попуст
56%
Заштеда
890,00 ден.

Од најновата летна колекција - Swarovski Elements кристал во форма на морска ѕвезда - модел Starfish боја Aquamarine за само 790 ден. Бесплатна испорака.

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете...

790,00 ден.

Вредност
1620,00 ден.
Попуст
51%
Заштеда
830,00 ден.

Сребрени обетки од најновата колекција пролет/лето 2015 на SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Raindrop, боја Light Silk за само 990 ден. Бесплатна испорака!

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете...

990,00 ден.

Вредност
2550,00 ден.
Попуст
61%
Заштеда
1560,00 ден.

Сребрени обетки од најновата колекција пролет/лето 2015 на SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Raindrop, боја Tangerine за само 990 ден. Бесплатна испорака!

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете...

990,00 ден.

Вредност
2550,00 ден.
Попуст
61%
Заштеда
1560,00 ден.

Од најновата летна колекција - Swarovski Elements кристал во форма на морска ѕвезда - модел Starfish боја Bermuda Blue за само 790 ден. Бесплатна испорака.

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете...

790,00 ден.

Вредност
1620,00 ден.
Попуст
51%
Заштеда
830,00 ден.

Од најновата летна колекција - Swarovski Elements кристал во форма на морска ѕвезда - модел Starfish боја Aurora Borealis за само 790 ден. Бесплатна испорака.

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете...

790,00 ден.

Вредност
1620,00 ден.
Попуст
51%
Заштеда
830,00 ден.

Детски сребрен прстен Hello Kitty од познатиот Италијански бренд Lucky Kids за само 1350 ден. Бесплатна испорака. Ограничени количини!

Развијте им го добриот вкус на малите девојчиња уште од малечки!

Израдувајте ги Вашите при...

1350,00 ден.

Вредност
1890,00 ден.
Попуст
29%
Заштеда
540,00 ден.

Детска сребрена огрлица Hello Kitty од познатиот Италијански бренд Lucky Kids за само 1040 ден. Бесплатна испорака. Ограничени количини!

Развијте им го добриот вкус на малите девојчиња уште од малечки!

Израдувајте ги Вашите при...

1040,00 ден.

Вредност
1410,00 ден.
Попуст
26%
Заштеда
370,00 ден.

Детски сребрени обетки Hello Kitty од познатиот Италијански бренд Lucky Kids за само 820 ден. Бесплатна испорака. Ограничени количини!

Развијте им го добриот вкус на малите девојчиња уште од малечки!

Израдувајте ги Вашите при...

820,00 ден.

Вредност
1380,00 ден.
Попуст
41%
Заштеда
560,00 ден.

Гамурозна, голема огрлица со SWAROVSKI ELEMENTS кристали модел Fancy Stone боја Aquamarine за само 2730 ден. Бесплатна испорака!

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете...

2730,00 ден.

Вредност
3440,00 ден.
Попуст
21%
Заштеда
710,00 ден.

Долги висечки обетки од сребро со италијански дизајн и SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Rivoli Xilion боја light Colorado Topaz само 1240 ден. Бесплатна испорака!

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете...

1240,00 ден.

Вредност
2520,00 ден.
Попуст
51%
Заштеда
1280,00 ден.

Екстравагантни обетки од сребро и впечатливи SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Teardrop боја Crystal Clear само 1290 ден. Бесплатна испорака!

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете...

1290,00 ден.

Вредност
2580,00 ден.
Попуст
50%
Заштеда
1290,00 ден.

Екстравагантни обетки од сребро и впечатливи SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Teardrop боја Lilac само 1290 ден. Бесплатна испорака!

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете...

1290,00 ден.

Вредност
2580,00 ден.
Попуст
50%
Заштеда
1290,00 ден.

Гламурозни и елегантни сребрени обетки со впечатливи Swarovski Elements кристали модел Briolette боја Aurora Borealis за само 1770 ден. Бесплатна испорака.

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете...

1770,00 ден.

Вредност
3120,00 ден.
Попуст
43%
Заштеда
1350,00 ден.
1 2 3 4

Добивај понуди на email

Дали би сакале да Ви испраќаме инфо за сите нови попусти и наградни игри директно на Вашиот e-mail ?

Други интересни зделки

Ви треба помош?

За се што ти е нејасно, секаква помош што ти е потребна пиши ни на friend@wow.mk или на Facebook и ќе ти одговориме во изненадувачки кратко време.

Следи не на Facebook