wow.mk http://wow.mk/ wow.mk http://wow.mk/. All Rights Reserved <![CDATA[Елегантен гифт-сет од колекцијата LOVE SPELL на Victorias Secret за само 2290 ден. Бесплатна испорака!]]> Израдувајте некоја драга женска личност со овој сензуален и романтичен подарок од брендот кој подеднакво го сакаат и жените и мажите!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044.

Вредност : 2995 ден.

Цена за вас : 2290 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/AP38R20L.jpg http://wow.mk/deals/vs-love-spell-set_1114.html 2290 2995 23.5 Аксесоари 2017-12-26 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Гифт-сет од колекцијата Naughty Is Nice на Victorias Secret за само 1630 ден. Бесплатна испорака!]]> Израдувајте некоја драга женска личност со овој сензуален и романтичен подарок од брендот кој подеднакво го сакаат и жените и мажите!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044.

Вредност : 1890 ден.

Цена за вас : 1630 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/A6Y19AS4.jpg http://wow.mk/deals/vs-naughty-is-nice_1112.html 1630 1890 13.8 Аксесоари 2017-12-20 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Гамурозна огрлица со SWAROVSKI ELEMENTS кристали модел Bow за само 2590 ден. Бесплатна испорака!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 02 614 24 83.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.* Попустот е пресметан во однос на просечна малопродажна цена низ малопродажните објекти во Р. Македонија препорачана од увозникот.

Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

Вредност : 3890 ден.

Цена за вас : 2590 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/MIW9O826.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-bow_1111.html 2590 3890 33.4 Аксесоари 2017-12-22 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Романтичен и модерен комплет сребрен накит со SWAROVSKI ELEMENTS кристали модел Heart боја Aurora Borealis за само 1360 ден. Бесплатна испорака!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

3D приказ на кристалот

Вредност : 2820 ден.

Цена за вас : 1360 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/23K9Y1B2.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-set-heart-aurora-borealis_1110.html 1360 2820 51.8 Аксесоари 2017-12-20 09:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Романтична огрлица со SWAROVSKI ELEMENTS кристал Heart величина XL боја Aurora Borealis за само 2190 ден. Бесплатна сребрена сајла! Бесплатна испорака!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

3D приказ на кристалот

Вредност : 3850 ден.

Цена за вас : 2190 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/W63KV298.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-heart-aurora-borealis-xl_1108.html 2190 3850 43.1 Аксесоари 2017-12-26 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Симпатични обетки од сребро и SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Heart Mini боја Aurora Borealis за само 790 ден. Бесплатна испорака!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

3D приказ на кристалот

Вредност : 1590 ден.

Цена за вас : 790 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/E699P3U4.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-heart-mini-aurora-borealis_1100.html 790 1590 50.3 Аксесоари 2017-12-23 05:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Модерни и симпатични обетки од сребро и SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Everyday, боја Crystal Clear, за само 690 ден. Бесплатна испорака!]]> За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 02 614 24 83 !

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.Гаранција: За секое купено парче накит гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

Вредност : 1350 ден.

Цена за вас : 690 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/V8RA0H2B.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-everyday_1095.html 690 1350 48.9 Аксесоари 2017-12-21 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Класичните и романтични обетки од сребро и SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Pearl Sparkle, за само 990 ден. Бесплатна испорака]]> За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 02 614 24 83 !

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.Гаранција: За секое купено парче накит гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

Вредност : 2100 ден.

Цена за вас : 990 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/3P3R0H2B.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-pearl-sparkle_1094.html 990 2100 52.9 Аксесоари 2017-12-20 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Ексклузивна сребрена огрлица со SWAROVSKI ELEMENTS кристал модел Pegasus боја Satin за само 1290 ден. Бесплатна сребрена сајла. Бесплатна испорака!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.* Попустот е пресметан во однос на просечна малопродажна цена низ малопродажните објекти во Р. Македонија препорачана од увозникот.

Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

3D приказ на кристалот

Вредност : 2690 ден.

Цена за вас : 1290 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/U793B75C.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-pegasus-satin_1087.html 1290 2690 52 Аксесоари 2017-12-26 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Привлечен сребрен сет со SWAROVSKI ELEMENTS кристали модел Silver Ball Large 12/9mm за само 1390 ден. Бесплатна испорака!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

* Попустот е пресметан во однос на просечна малопродажна цена низ малопродажните објекти во Р. Македонија препорачана од увозникот.

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 02 614 24 83.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот! СЕРТИФИКАТ ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛОТ

Вредност : 3360 ден.

Цена за вас : 1390 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/8Y58IQWJ.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-set-large-silver-ball_1085.html 1390 3360 58.6 Аксесоари 2017-12-23 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Романтична огрлица со SWAROVSKI ELEMENTS кристал Heart боја Rose за само 790 ден. Ограничени количини! Бесплатна испорака!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

3D приказ на кристалотСЕРТИФИКАТ ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛОТ
Swarovski Elements Certificate Bushi Silver

Вредност : 1450 ден.

Цена за вас : 790 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/7OE0PWS7.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-heart-rose_1077.html 790 1450 45.5 Аксесоари 2017-12-22 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Романтичен и модерен комплет сребрен накит со SWAROVSKI ELEMENTS кристали модел Heart боја Moonlight за само 1720 ден. БЕСПЛАТНО сребрено ланче. Бесплатна испорака!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

3D приказ на кристалот

Вредност : 2990 ден.

Цена за вас : 1720 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/I8UU394J.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-heart-moonlight-set_1075.html 1720 2990 42.5 Аксесоари 2017-12-20 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Елегантен и неодолив сет од сребро со SWAROVSKI ELEMENTS кристали модел Triangle Mini боја Aurora Borealis за само 1490 ден. Бесплатна испорака.]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.* Попустот е пресметан во однос на просечна малопродажна цена низ малопродажните објекти во Р. Македонија препорачана од увозникот.

Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

Вредност : 3540 ден.

Цена за вас : 1490 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/L0WW3R50.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-triangle-mini-set-aurora-borealis_1074.html 1490 3540 57.9 Друго 2017-12-21 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Ексклузивна сребрена огрлица со SWAROVSKI ELEMENTS кристал во облик на крст боја Aurora Borealis за само 1190 ден.!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.* Попустот е пресметан во однос на просечна малопродажна цена низ малопродажните објекти во Р. Македонија препорачана од увозникот.

Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

Вредност : 2470 ден.

Цена за вас : 1190 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/I83IYW08.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-cross-aurora-borealis_1073.html 1190 2470 51.8 Аксесоари 2017-12-22 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Crazy Sale! Романтичен и нежен комплет сребрен накит со SWAROVSKI ELEMENTS кристали модел Heart боја Astral Pink за само 990 ден. Бесплатна испорака!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

3D приказ на кристалот

Вредност : 2620 ден.

Цена за вас : 990 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/H7437OBW.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-heart-astral-pink-set_1071.html 990 2620 62.2 Аксесоари 2017-12-23 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Ексклузивна сребрена огрлица со SWAROVSKI ELEMENTS кристал во облик на крст боја Golden Shadow за само 1290 ден.!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.* Попустот е пресметан во однос на просечна малопродажна цена низ малопродажните објекти во Р. Македонија препорачана од увозникот.

Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

3D приказ на кристалот

Вредност : 2660 ден.

Цена за вас : 1290 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/0U73IY84.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-cross-golden-shadow_1070.html 1290 2660 51.5 Аксесоари 2017-12-21 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Класичните и романтични обетки од сребро и SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Silver Ball - Large 9mm, за само 990 ден. Бесплатна испорака!]]> За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 02 30 60 044 !

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.Гаранција: За секое купено парче накит гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

Вредност : 2100 ден.

Цена за вас : 990 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/3PJ37MML.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-silver-ball-9mm_1065.html 990 2100 52.9 Аксесоари 2017-12-21 03:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Oгрлица со SWAROVSKI кристал од познатиот дизајнер Jean Paul Gaultier, модел Kaputt Oval, боја Black Diamond за само 2690 ден. Бесплатна сребрена сајла. Бесплатна испорака.]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044

Гаранција: За секое купено парче накит гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

Вредност : 4200 ден.

Цена за вас : 2690 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/YE8O93NS.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-kaputt-oval-black-diamond_1064.html 2690 4200 36 Друго 2017-12-20 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Елегантна огрлица со SWAROVSKI ELEMENTS кристали модел Big Silver ball за само 790 ден. Бесплатна испорака!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот! СЕРТИФИКАТ ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛОТ

Вредност : 1690 ден.

Цена за вас : 790 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/CX8UW1UR.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-silverball-necklace-12mm_1063.html 790 1690 53.3 Аксесоари 2017-12-25 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Елегантен гифт-сет од колекцијата SHEER LOVE на Victorias Secret за само 2290 ден. Бесплатна испорака!]]> Израдувајте некоја драга женска личност со овој сензуален и романтичен подарок од брендот кој подеднакво го сакаат и жените и мажите!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044.

Вредност : 2995 ден.

Цена за вас : 2290 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/AP389ASL.jpg http://wow.mk/deals/vs-sheer-love-set_1056.html 2290 2995 23.5 Аксесоари 2017-12-21 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Освежувачки и романтичен Victorias Secret спреј за тело 125ml и хидрантанетн лосион за тело 125ml Amber Romance за само 1290 ден. Бесплатна испорака!]]> Израдувајте некоја драга женска личност со овој сензуален и романтичен подарок од брендот кој подеднакво го сакаат и жените и мажите!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044.

Вредност : 1584 ден.

Цена за вас : 1290 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/VW064J3E.jpg http://wow.mk/deals/vs-mist-and-body-lotion-amber-romance_1053.html 1290 1584 18.6 Аксесоари 2017-12-22 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Романтичен и модерен комплет сребрен накит со SWAROVSKI ELEMENTS кристали модел Heart боја Aurora Borealis за само 1980 ден. БЕСПЛАТНО сребрено ланче. Бесплатна испорака!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

3D приказ на кристалот

Вредност : 2990 ден.

Цена за вас : 1980 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/23KJGG72.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-heart-ab-set_1041.html 1980 2990 33.8 Аксесоари 2017-12-21 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Романтична огрлица со SWAROVSKI ELEMENTS кристал Heart боја Aurora Borealis за само 790 ден. Бесплатна испорака!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

3D приказ на кристалот

Вредност : 1450 ден.

Цена за вас : 790 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/BW8U259K.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-heart-aurora-borealis_1034.html 790 1450 45.5 Аксесоари 2017-12-24 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 1
<![CDATA[Божиќен попуст: Само 690 ден. Модерна огрлица од сребро и SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Teardrop, боја Silver Shade. Бесплатна испорака.]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 30 60 044!

Гаранција: За секое купено парче накит гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

3D приказ на кристалот

Вредност : 1650 ден.

Цена за вас : 690 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/L93WV527.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-teardrop-silver-shade-necklace_1020.html 690 1650 58.2 Аксесоари 2017-12-24 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Екстравагантни обетки од сребро и впечатливи SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Teardrop боја Silver Shade само 1290 ден. Бесплатна испорака!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 02 614 24 83.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.* Попустот е пресметан во однос на просечна малопродажна цена низ малопродажните објекти во Р. Македонија препорачана од увозникот.

Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

3D приказ на кристалот

Вредност : 2580 ден.

Цена за вас : 1290 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/L639HB33.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-teardrop-silver-shade-obetki_1015.html 1290 2580 50 Аксесоари 2017-12-23 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Екстравагантна огрлица од впечатлив Swarovski Elements кристал модел Triangle боја Aurora borealis за само 690 ден. Бесплатна испорака.]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или o76 47 47 40 или 02 3060 044.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.* Попустот е пресметан во однос на просечна малопродажна цена низ малопродажните објекти во Р. Македонија препорачана од увозникот.

Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

Вредност : 1450 ден.

Цена за вас : 690 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/I53PF4FW.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-triangle-ab-ogrlica_986.html 690 1450 52.4 Друго 2017-12-26 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Комплет сребрени обетки и огрлица со SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Teardrop боја Silver Shade за само 1980 ден. БЕСПЛАТНА сребрена сајла. Бесплатна Испорака!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 02 614 24 83!

Гаранција: За секое купено парче накит гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

3D приказ на кристалот

Вредност : 3810 ден.

Цена за вас : 1980 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/ZO082TF5.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-teardrop-silver-shade-set_962.html 1980 3810 48 Аксесоари 2017-12-26 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Сребрен детски комплет Hello Kitty со SWAROVSKI ELEMENTS кристали за само 1190 ден. Подарок кој малите госпоѓици ќе го обожаваат! Бесплатна испорака.]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 076 47 47 49 или 02 3060 044.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

Вредност : 2400 ден.

Цена за вас : 1190 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/RP00V289.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-detski-komplet-hello-kitty_928.html 1190 2400 50.4 Аксесоари 2017-12-24 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[CRAZY SALE! Класичните и романтични обетки од сребро и SWAROVSKI ELEMENTS кристали, модел Silver Ball Mini 5mm, за само 690 ден. Бесплатна испорака]]> За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 02 614 24 83 !

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.Гаранција: За секое купено парче накит гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

Вредност : 1400 ден.

Цена за вас : 690 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/3PJ37H3C.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-silver-ball-5-mini_927.html 690 1400 50.7 Аксесоари 2017-12-26 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Романтична огрлица со SWAROVSKI ELEMENTS кристал модел Heart боја Bermuda Blue за само 790 ден. Ограничени количини! Бесплатна испорака!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 02 614 24 83.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

3D приказ на кристалот

Вредност : 1580 ден.

Цена за вас : 790 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/M003U675.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-heart-bermuda-blue-ogrlica_863.html 790 1580 50 Аксесоари 2017-12-22 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Екстравагантен сет од сребро и впечатливи SWAROVSKI ELEMENTS кристали модел Galactic Vertical боја Crystal Moonlight за само 2180 ден. Бесплатна испорака!]]> Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 02 614 24 83.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.* Попустот е пресметан во однос на просечна малопродажна цена низ малопродажните објекти во Р. Македонија препорачана од увозникот.

Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

3D приказ на кристалот

Вредност : 3960 ден.

Цена за вас : 2180 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/N0264H6X.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-galactic-vertical-moon-set_852.html 2180 3960 44.9 Друго 2017-12-21 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Shamballa ЗЕН белегзија со SWAROVSKI ELEMENTS и хематит за само 1710 ден. Накитот на холивудските ѕвезди! Бесплатна испорака!]]> Шамбала белегзијата потекнува од Тибет каде будистите кои верувале во митското кралство Шамбала ја изработувале од плетен конец и полускапоцени камења во различни бои, како симбол на пресветленост, мир и перфекција.

Се верува дека секоја боја и камен има посебно значење. Хематитот, како полу скапоцен камен, го претставува каменот на мудроста. Ја подобрува меморијата, поттикнува креативно размислување и ги ослободува мислите кои не ограничуваат. Привлекува мир, среќа и хармонија во врската.

Белата боја е поврзана со спиритуалноста и е симбол на чистост, перфекција и невиност. Го претставува новиот почеток и ја поттикнува благосостојбата, физичка и ментална.

Од Тибет преку Париз, Њу Јорк и Холивуд, денес шамбала белегзијата е моден додаток кој, покрај спиритуалноста и филозофијата, ја изразува и индивидуалноста.

Подарувајте со стил - подарете го најубавиот подарок на некоја Ваша омилена личност или почестете се себе си со врвен декоративен накит каков што заслужувате!

За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 02 614 24 83.

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит, соодветна и за подарок.Гаранција: За секој купен Swarovski Elements производ гарантираме враќање на парите доколку не сте задоволни од квалитетот на производот!

Вредност : 2820 ден.

Цена за вас : 1710 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/38U7SHBL.jpg http://wow.mk/deals/swarovski-elements-shambala-belegzija_840.html 1710 2820 39.4 Аксесоари 2017-12-21 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Доплата од 650 ден. за сребрена сајла 925 со должина 40cm и дебелина 1mm.]]> За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 02 614 24 83.

Вредност : 1030 ден.

Цена за вас : 1030 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/SRS1MM01.jpg http://wow.mk/deals/srebrena-sajla-40cm-1mm_719.html 1030 1030 0 Аксесоари 2018-01-01 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0
<![CDATA[Доплата од 550 ден. за сребрено ланче 925 со должина 40cm]]> За било какви дополнителни прашања слободно контактирајте не на friend@wow.mk или 02 614 24 83.

Вредност : 800 ден.

Цена за вас : 550 ден.

]]>
http://wow.mk/uploads/coupons/SRL1MM01.jpg http://wow.mk/deals/srebrena-lanche-40cm-1mm_718.html 550 800 31.3 Аксесоари 2018-01-01 02:00:00 Скопје Скопје Македонија 0