Зошто WoW.mk?

Убедени дека секоја прекрасна, паметна и современа девојка и жена како тебе во овие турбулентни времиња заслужува да ужива во поквалитетен и покомфорен живот, одлучивме да го одиграме нашиот дел во вашата возбудлива урбана бајка со тоа што ќе Ви помогнеме да уживате во софистициран шопинг со попусти до неверојатни 90% - без грижа на совест и без испразнет паричник.

Купувај и уживај со нас! Така ќе бидеме уште посилни и ќе ви приредиме уште повеќе убави изненадувања.

Сите вие прекрасни, модерни, паметни и убави девојки и жени, кои сакате да уживате во софистициран шопинг по неверојатно евтини цени – овој е портал измислен за вас! Секој ден ѕирни ги новите атрактивни понуди на модни парчиња, козметика, влезници и членства на најелитните места во градот, со попусти до 90%. Уживање во шопингот без грижа на совест и без испразнет паричник. Wow!

Посетувај не секогаш кога ќе можеш, следи не на нашиот Facebook профил и зачлени се за да ги добиваш понудите на е-маил и се што ќе видиш кај нас и ти е интересно, слободно споделувај на својот Facebook профил, а ние ветуваме дека секогаш ќе наоѓаме нови начини да те изненадиме! Препорачај ја дневната понуда на твоите пријателки!

На сите вас ви се добро познати принципите за групно купување на интернет. Доволно е да се регистрирате, да кликнете КУПИ на понудата што Ви се допаѓа - веднаш, за да не го пропуштите попустот, и да ја испечатите потврдата или да ја покажете истата на вашиот мобилен телефон на местото каде што го користите попустот. Тоа можеш да го направиш на два начини - кредитна или дебитна картичка или со помош на уплатница, но во секој случај купуваш, заштедуваш и уживаш!